Word Vriend

Magnificat, opgericht in 1992, brengt koormuziek op een hoog niveau onder de bevlogen leiding van Daniel Rouwkema. We investeren in de kwaliteit van onze zang, koorklank en uitvoering. Zo delen we onze passie voor koormuziek.

Onze Vrienden maken het mede mogelijk dat wij mooie concerten kunnen blijven geven. Naast de contributie die de leden betalen hebben we middelen nodig om de kwaliteit van het koor, de dirigent, begeleiding en solisten te kunnen garanderen.

Draagt u Magnificat een warm hart toe?
Word Vriend! U wordt al Vriend vanaf € 2,50 per maand.

Als Vriend dan draagt  u bij aan:
– het waarborgen van de Evensong in Emmen
– een hoogwaardig aanbod van klassieke koormuziek

Als dank voor uw steun en betrokkenheid ontvangt u:
25% korting op toegang van de concerten
– een gereserveerde plaats bij concerten
– de nieuwsbrief van MagnificatAanmelding


Ja, ik word Vriend van Vocaal Ensemble Magnificat en geef:

Doneer
Bedrag *
Adres *
Adres
Zip/Postcode
Stad
Land


Met het invullen en aanvinken van de machtiging in bovenstaand formulier geeft u toestemming aan Vocaal Ensemble Magnificat om een incasso-opdracht te sturen naar uw bank om een bedrag van uw rekening af te schrijven; en geeft u toestemming aan uw bank om een bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht aan Vocaal Ensemble Magnificat.

Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met uw bank.Wilt u liever een eenmalige gift doen? U vindt het formulier hier.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.