Zing mee

Heb je zin om met regelmaat mooie muziek te zingen en wil je structureel aan je vocale talen werken?
Zing mee en word lid!
Het is ook mogelijk om je aan te melden als projectzanger voor specifieke concerten.

Het Vocaal Ensemble Magnificat is altijd op zoek naar gevorderde amateurzangers, die plezier hebben in zingen en genieten van hoogwaardige koormuziek.

Kennismaking: 3 vrijblijvende repetities
Je bent van harte welkom om kennis te maken met de dirigent, de leden, en de muziek van Magnificat. Voor een vrijblijvende kennismaking kun je contact opnemen met Sander Meijers, voorzitter van Magnificat. Hij is te bereiken op 06 28 22 54 63 of via voorzitter@magnificat-emmen.nl

De sfeer binnen het koor is ontspannen, zodat er voldoende ruimte is om elkaar te spreken. Maar we verwachten wel een actieve inzet bij de repetitie. Daarbij hoort dat er thuis gestudeerd wordt, zodat we tijdens de repetitie kunnen werken aan de kwaliteit van de muzikale uitvoering.

Na drie vrijblijvende repetities kun je je aanmelden om aspirant-lid te worden van Magnificat. De dirigent zal een stemtest afnemen om de omvang, het volume en de klankkleur van je stem te bepalen. Gedurende de proeftijd van een half jaar letten we ook op de uitspraak (vooral het Engels), de algemene muzikaliteit en of je stem past binnen het koor. In samenspraak met de dirigent beslist het bestuur over je definitieve toelating.

Het koor repeteert op donderdagavond van 20.00 – 22.00 uur in basisschool het Anker, Distelvink 107 in de Rietlanden, Emmen.


Projectzangers

Wil of kun je je niet structureel verbinden aan een vereniging? Zing dan mee op projectbasis. Het aantal repetities dat je moet bijwonen is dan beperkt en er is een gereduceerd contributie–tarief.

In het najaar van 2020 staan de volgende uitvoeringen open voor projectzangers:
– Cantate Vesper, 29 november > meer informatie
– Kerstconcert, 20 december

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Ook wanneer je liever één van de andere concerten wilt meezingen.