Zing Cantate

Na de 20-jarige traditie van het Bach Cantatekoor neemt Magnificat het stokje over: wij zingen de Bach Cantate Vespers in de Grote Kerk van Emmen.

Houd jij van de muziek van J.S. Bach en wil je graag zijn Cantate’s zingen? Dat kan. Want bij Magnificat kun je op projectbasis meezingen. Je doet een beperkt aantal repetities mee en studeert thuis de muziek in.

Alle leden van Magnificat betalen een vaste contributie per maand. De vergoeding die we van projectleden vragen is daarvan afgeleid. Deze vergoeding is inclusief de (verplichte) aanschaf van de juiste partituur.

Informatiebrief
Meer informatie over de repetitiedata, de procedure en de vesper vind je in de Bachbrief. (Voor de vesper op 29 november 2020.)

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie.

Aanmelden
Het bestuur heeft met de dirigent vastgesteld wat de omvang van het koor moet zijn voor deze uitvoering. Hieruit volgt bij welke stemgroepen nog behoefte is aan zangers. We nodigen iedereen uit om zich aan te melden, maar er is niet onbeperkt plek.

Aanmelden kan via het onderstaande formulier, of via de mail bach@magnificat-emmen.nl Vermeld hierbij in welke stemgroep je zingt en wat je zang- en koorervaring is.

De inschrijftermijn loopt vanaf maandag 18 mei tot en met zondag 12 juli. 

De inschrijftermijn is verlopen op 12 juli 2020.