Terug naar overzicht

Intiem Kerstconcert

Grote Kerk Emmen

12 december 2021
14.30 & 16.00 uur

Let op! Deze concerten zijn op zaterdag 11 december, in tegenstelling tot bovenstaande datum. Vanwege een systeeminstelling zou het anders vandaag (11 dec) niet zichtbaar zijn.

Vanwege de corona-maatregelen kan er helaas veel niet doorgaan. Ook onze Messiah concerten hebben wij moeten uitstellen. Maar als ondernemend koor kijken wij naar wat in deze situatie wél mogelijk is. Daarom presenteren wij een last-minute kerstconcert.

Op zaterdag 11 december zingt Magnificat kerstliederen zoals u van ons gewend bent. Natuurlijk klinken bekende liederen als Stille Nacht én muziek van John Rutter, zoals zijn geliefde ‘All bells in paradise’.

Naast het koor klinkt ook solozang van sopraan Martine Salomons, beide begeleid door pianist Jan Lenselink. Het geheel staat onder leiding van onze dirigent Daniel Rouwkema.

Vanwege de geldende maatregelen zal het koor kleiner zijn. Ook het aantal plaatsen voor bezoekers in de kerk is beperkt. Daarom zingen wij dit concert twee keer: om 14.30 uur en om 16.00 uur.

Per tweetal
Bij elk concert is ruimte voor maximaal 50 bezoekers. Bij de reservering wordt ruimte gerekend voor tweetallen vanwege de opstelling in de kerk. Daarom vragen wij u per tweetallen te reserveren, zodat we zoveel mogelijk mensen mogen verwelkomen. Uiteraard blijft het altijd mogelijk om alleen te komen.

QR
De Grote Kerk Cultureel is verplicht om uw coronatoegangsbewijs te vragen. Dit wordt gecontroleerd bij binnenkomst. Ook moet u zich kunnen legitimeren.
Het gebruik van mondkapjes is verplicht voor iedereen als zij zich door de kerk bewegen.

Toegangsprijs
Normaal: € 15,00
Vrienden van Magnificat: € 11,25
Kinderen t/m 12 jaar: € 7,50

Reserveren
U kunt kaarten reserveren door een mail te sturen naar kaartverkoop@magnificat-emmen.nl
Vermeld daarbij om welk tijdstip, hoeveel personen het gaat en tegen welk tarief.

Aan de deur kunt u gereserveerde kaarten betalen. Pinnen is mogelijk.

Ook zonder reservering kunt u naar de kerk komen, maar is uw plek niet gegarandeerd. Vol is vol.