Terug naar overzicht

Messiah + art

Goede Herderkerk Emmen

23 april 2022
19.30 uur

Om te vieren dat we als koren weer kunnen zingen hebben Choral Voices en Vocaal Ensemble Magnificat de stemmen samengevoegd en een groots project ontwikkeld. We zingen de Messiah van G.F. Händel met orkestbegeleiding van het Margaretha Consort, met medewerking van Esther Ebbinge (sopraan), Jochem Baas (alt), Twan van der Wolde (tenor) en Daniël Hermán Mostert (bas), onder begeleiding van onze dirigent Daniel Rouwkema.

Het bijzondere karakter van deze concerten krijgt extra glans door de samenwerking met andere culturele disciplines. Schilder Geert Oldenbeuving zal tijdens dit concert de klanken kleur geven op het doek. Zo bent u verzekerd van een unieke concertbeleving en een bijzondere avond.

Toegangskaarten: € 27,50
Jongeren tot 13 jaar: € 15,–

Kaarten zijn verkrijgbaar bij de koorleden, maar kunnen ook online worden besteld. U ontvangt dan een digitale toegangskaart in uw mailbox.

Vrienden van Magnificat ontvangen 25% korting en kunnen kaarten afnemen bij de koorleden of reserveren via kaartverkoop@magnificat-emmen.nl

Let op: deze pagina gaat het over het concert op zaterdag 23 april in Emmen. Meer informatie over het concert op zondag in Groningen vindt u hier.