Word Business Partner

Dankzij de bijdragen van particulieren en bedrijven kan het Vocaal Ensemble Magnificat investeren in de kwaliteit van het koor, dirigent, begeleiding en solisten. Ook investeren we in ambitieuze projecten die leiden tot bijzondere concerten.

Magnificat ontvangt geen structurele subsidies van de overheid, maar moet bij elk project op zoek naar financiële ondersteuning. Naast onze publieksinkomsten zijn we afhankelijk van giften.

Daarom zijn we altijd op zoek naar nieuwe samenwerkingen op zakelijk gebied. Wilt u met uw bedrijf bijdragen aan de ambities van Magnificat en de naam van uw bedrijf verbinden aan het hoogwaardig aanbod van klassieke koormuziek in Zuidoost-Drenthe? Wij gaan graag de samenwerking met u aan.

Al vanaf € 25 per maand wordt u Business Partner van Magnificat. In ieder geval plaatsen wij uw bedrijfsnaam en logo op de website en in programmaboekjes. Ook ontvangt u 1 vrijkaart per concert met een gereserveerde plaats. Graag gaan we met u in gesprek om onze samenwerking verder vorm te geven.

Heeft u interesse? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact